Existuje typická štruktúra pohovoru?

Nájdené: 1
KrajinaExistuje typická štruktúra pohovoru?
Švédsko - práca
Obvykle budete požiadaní začať pohovor predstavením sa (buďte struční); potom zamestnávateľovi poviete, prečo sa uchádzate o dané miesto a čo viete o spoločnosti. Buďte uvoľnení, ale pozorní.

Bežné sú tieto otázky: Učíte sa ľahko nové veci? Ako reagujete na kritiku? Viete riešiť problémy? Ako riešite problém? Na čo ste hrdí? Môžete mi povedať niečo skutočne dobré, čo ste urobili? Čo si myslíte, že budete robiť o 5 rokov? Aký by podľa vás mal byť dobrý kolega? Opíšte situáciu, keď ste urobili chybu, a ako ste sa z nej poučili. Ako by ste opísali svojich priateľov? Ako by vás opísal váš manažér? Ako pracujete v skupine? Aké sú vaše silné a slabé stránky? Ako zvládate stresové situácie? Prečo by sme vás mali zamestnať?

Počas prvého pohovoru sa môžete pýtať na to, ako vyzerá bežný pracovný deň, kedy sa dozviete výsledok pohovoru, kedy je nástup do zamestnania, či existuje nejaký prípravný kurz atď. Nehovorte o plate na začiatku výberového konania. Počkajte, kým túto tému nenastolí zamestnávateľ.
RSS kanál pre tento zoznam
Privacy Policy