Existuje typická štruktúra pohovoru?

Nájdené: 1
KrajinaExistuje typická štruktúra pohovoru?
Litva - práca
Nie, ale môžete očakávať otázky ako: Čo ste robili predtým? Povedzte nám niečo o sebe (tu máte dobrú príležitosť predstaviť sa a uviesť informácie, ktoré sú pre potenciálneho zamestnávateľa dôležité, aby ste vzbudili jeho záujem o vás). Prečo chcete pracovať v našej spoločnosti? Prečo ste odišli z predchádzajúceho zamestnania? Ako vidíte svoje povinnosti v našej spoločnosti? Čo nám môžete ponúknuť? Aké sú vaše silné a slabé stránky a vaše záujmy mimo práce? Aké sú vaše ambície do budúcnosti?

Prejavte nadšenie. Vysvetlite, že to zamestnanie chcete. Ukážte, že ste pripravení. Svojimi odpoveďami preukážte, že ste si zistili viac o spoločnosti, ale nerobte to príliš okato. Na záver sa pýtajte.

Buďte pripravení odpovedať na otázku o výške mzdy, ktorú očakávate. Vaše odpovede by mohli byť takéto: „Myslím si, že by som nemal dostať menej než zamestnanec, ktorý tú prácu vykonával predo mnou,“ alebo „Keďže vaša spoločnosť je známa ako prestížna spoločnosť, som si istý, že budem platený podľa aktuálnych sadzieb.“ Pred vyjednávaním o mzde sa uchádzačom odporúča urobiť si krátky prieskum mzdových úrovní v danej oblasti.
RSS kanál pre tento zoznam
Privacy Policy